5 ÉV HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

Az onlineMárkaboltok által forgalmazott készülékek maradéktalanul megfelelnek a törvényben meghatározott fogyasztóvédelmi előírásoknak, meghibásodás esetén országos szervizhálózat áll rendelkezésre!      

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

5 Év HIVATALOS GARANCIA PLUSZ-al vásárolt készülékhez, jár:
(A feltüntetett feltételek gyári jótállás esetén is érvényesek)    

  • ÁFA-s számla
  • Hivatalos, Magyar, kitöltött, lepecsételt jótálláslevél
  • Országos szervizhálózat
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • legalább* 3 munkanapos cseregarancia
  • legalább** 15 munkanapos elállási jog
  • 2-6 év gyártói jótállás***

* = Egyes termékeinket magasabb, akár 90 naptári napos cseregaranciával is megvásárolhat.

** = Egyes termékeinket magasabb, akár 30 naptári napos visszavásárlási garanciával is megvásárolhat.

***= A természetes és nem természetes személyek vásárlása esetén a gyári jótállás időtartama eltérő lehet, erről minden esetben a jótállásilevélen talál pontos információt.           

Országos Szervizlistát itt talál.        

 5 ÉV HIVATALOS GARANCIA PLUSZ        

A gyártói jótállást, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garancia 5 évvel * hosszabbítjuk meg. (tájékozódjon a termék oldalon gyári jótállás idejéről)

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...
Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári jótállás lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából, a javítási költségekről nem is beszélve!

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással  nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

*A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári jótálláson felül) + 5 év garanciával  meghosszabbítjuk (pl. egy 2 év gyári jótállásos készülék esetében ez +5 évet jelent= összesen 7 év garanciát kap, amennyiben 3 év a gyári jótállás = 8 év garanciát kap.) 
Azon termékek amelyek gyárilag 5 év vagy magasabb jótálással rendelkeznek, csak maximum 8 év-re egészítjük ki a Hivatalos Plusz Garanciával.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (az alábbi oldalon:  /felulvizsgalatra-jelentkezes) bejelentse, és igényelje a gyári jótállás lejárta előtt 60-90 nappal.
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz garancia érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
   

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Orion utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.  

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes estekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus regisztrációs felületen érvényesítettem, és ha a termék márkaszerviz általi beüzemelést igényel eleget teszek, valamint az ehhez szükséges dokumentumokat megkaptam, és megőriztem.

A Hivatalos Garancia Plusz garanciával felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.  

A 5 év jótállással kizárólag természetes személyek élhetnek, nem természetes személy, azaz cég esetében nem áll módunkban ezt biztosítani.  

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.

FELÜLVIZSGÁLATI és KISZÁLLÁSI DÍJ:

Felülvizsgálat:  DÍJTALAN!

Kiszállási díj : 2022.03.01-től 8500 Ft/ cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 17.000 forintot azonnal beteszünk saját OnlinePénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és további 620 webáruházban. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.   

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

Nézze meg videónkat és tudja meg pontosan mire vonatkozik a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás.